Το Χειρόγραφο στην ΠάτραΜετά τη συγκινητική υποδοχή από κοινό και κριτικούς στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, η Χάρις Αλεξίου έρχεται στην Πάτρα για δύο μόνον παραστάσεις, την Τετάρτη 7 και Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, στο Θέατρο ΠΑΝΘΕΟΝ , για να διηγηθεί και να τραγουδήσει στιγμές από την ζωή της που η ίδια έγραψε, στη μουσικοθεατρική παράσταση που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Νανούρης.

Μόνη στην σκηνή, άλλοτε μιλώντας κι άλλοτε τραγουδώντας, με το γέλιο και το δάκρυ να εναλλάσσονται, με συντροφιά ένα βιολοντσέλο, ένα πιάνο, ένα ακορντεόν και μια κιθάρα, η μεγάλη ερμηνεύτρια πιάνει το νήμα απ’τα παιδικά της χρόνια ως σήμερα και μας αποκαλύπτει πώς η μικρή Χαρίκλεια απ τη Θήβα έγινε η Χαρούλα όλης της Ελλάδας.

Εικόνες, μνήμες, λόγια που δεν έχουν ειπωθεί, στιγμές μιας ζωής, φυλαγμένα γράμματα, σημειώματα, όνειρα, εφιάλτες, προηγούμενες ζωές, έρωτες, χαμόγελα, συναυλίες, ταξίδια, οι άντρες, τα τραγούδια, ο πατέρας, η λύτρωση, τα θέλω, τα πρέπει, η γλύκα, το γέλιο, η μνήμη, το χώμα, η χαρά, το σώμα, η ψυχή, το μυαλό, η φωνή.

Μια προσωπική εξομολόγηση σε ένα Χειρόγραφο που συγκίνησε όσους το είδαν.

Το «Χειρόγραφο» ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά και θα ταξιδέψει σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.Συγκεκριμένα θα ταξιδέψει στο Ισραήλ, όπου θα δώσει 4 παραστάσεις στις 28, 29 και 30 Νοεμβρίου και με την επιστροφή στην Ελλάδα, θα ερθει στην Πάτρα, όπου στις 7 & 8 Δεκεμβρίου θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Πάνθεον.

Με την καινούρια χρονιά, το <χειρόγραφο> θα συνεχίσει, το ταξίδι του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.  

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Κείμενο-Ερμηνεία: Χάρις Αλεξίου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Νανούρης
Σύνθεση κειμένων- επιλογή τραγουδιών: Χάρις Αλεξίου, Γιώργος Νανούρης

Μουσικοί:
Παναγιώτης Τσεβάς: ακορντεόν-πιάνο
Γιώργος Λιμάκης: Κιθάρα
Αρης Ζέρβας : Βιολοντσέλο

Σκηνικά: Δήμητρα Σπυρίδωνος
Φωτισμοί: Σοφία Αλεξιάδου
Ήχος: Μανώλης Ολλανδέζος

Φωτογραφίες: Ιωάννα Χατζηανδρέου,Bάσια Αναγνωστοπούλου, Γιάννης Πρίφτης.Φωτογραφία Αφίσας: Δημήτρης Βλάικος  Παραγωγή: Lykos Productions- Γιώργος Λυκιαρδόπουλος

Διάρκεια παράστασης : 90 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

Ημέρες και Ώρες Παραστάσεων:  

Τετάρτη 7/12 21:00
Πέμπτη 8/12 21:00

Εισιτήρια:
23€, 18€,
Μειωμένο: φοιτητικό, ΑΜΕΑ και ανέργων:14 €

Προπώληση :
Ταμείο Θεάτρου ΠΑΝΘΕΟΝ (Λεωφόρος Γούναρη 4 και Δ. Κανακάρη)
Τηλέφωνο: 2610 325778

Online: www.ticketservices.gr